Laporta je izjavom srušio dva najveća sna navijača Barcelone

Govorio je za RMC

Laporta je izjavom srušio dva najveća sna navijača Barcelone

Eldar Ganibegović

Barcelona od dolaska Xavija na trenersko mjesto igra kao preporođena.

Osim što su stigli do trećeg mjesta u Primeri, pregazili su nekoliko protivnika u Španiji i Evropskoj ligi gdje u četvrtfinalu čekaju dvomeč s Eintrachtom.

Mnogi igrači se povezuju s dolaskom na Nou Camp, a predsjednik Joan Laporta upitan je prije svega o Lionelu Messiju, s obzirom na to da je aktualizirana priča o njegovom povratku nakon samo jedne sezone provedene u PSG-u.

"Nisam primio poruku od Messija, on se ne vraća u klub. Nemam više komunikaciju s njim od kada je napustio Barcelonu. Nakon njegovog odlaska osjećao sam se loše, ne samo u poslovnom smislu već i privatno. Ipak, ne razmišljamo o njegovom povratku, gradimo novu ekipu smladim igračima i za sada nam ide jako dobro", rekao je Laporta.

Također, s Barcelonom se povezuju Kylian Mbappe i Erling Haaland, a predsjednik Barcelone srušio je navijačima i san o dolasku jednog od njih dvojice:

"To nije moguće, uslovi su takvi da su ova dva igrača jako udaljena od potpisa za nas", iskren je Laporta, te je dodao i o natpisima vezanih za Salaha i Lewandowskog:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Brojni vrhunski igrači žele da dođu ovdje. Ne mogu da kažem jesmo li u pregovorima s Mohamedom i Robertom, to bi nam stvorilo probleme."

Laporta je dodao da i Dembele, ukoliko želi da ostane, mora pristati na manja primanja nego što ih trenutno ima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZIZOU1234
Hahaha,pa zar nije neki dan bilo da mrse račune svima...i da svi hoće u Barcelonu(po ovim vrsnim urednicima članaka,ako se uopšte mogu tako zvati)
9 6
Kiss
Možda Lewa ali ovi ostali nikako ako su u tolikom minusu realno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi