Haaland nije pohlepan, mediji su sve izmislili

Oglasio se Mino Raiola

Haaland nije pohlepan, mediji su sve izmislili

E. Škorić

Mino Raiola se oglasio nakon što je jučer objavljena vijest o "pohlepi Erlinga Haalanda" i njegovim uslovima koje je stavio pred Barcelonu.

Raiola kao Hallandov menadžer, zajedno s njegovim ocem, putovao je u Španiju kako bi razgovarao s Barcelonom i Real Madridom, a prvi na licitaciji bio je katalonski klub.

Jučer je objavljeno kako su Raiola i Alf Inge Halaand tražili po 20 milion aeura, plus 30 miliona eura godišnje za norveškog napadača, a 150 miliona eura pripalo bi Borussiji Dortmund na ime odštete.

Slabo koji klub može da si priušti taj luksuz i da izdvoji toliko novca za jednog igrača, a Raiola je danas sve demantovao na društvenim mrežama, napisavši da se radi o lažnim vijestima koje "putuju brzo i daleko".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

miki30
Pa ja nije Haaland pohlepan ali zato je Riola gladan do bola
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije