Nevjerovatne scene: Haaland se narugao golmanu Seville, pa ga protivnici jurili po terenu
Foto - EPA

Norvežanin uzvratio istom mjerom

Nevjerovatne scene: Haaland se narugao golmanu Seville, pa ga protivnici jurili po terenu

M. Šljivak

Čudesni Erling Haaland je ponovo zablistao.

Fenomenalni Norvežanin je ponovo zabio dva gola ekipi Seville, te je najzaslužniji što je Borussia Dortmund otišla u četvrtfinale Lige prvaka.

Pažnju u ovom meču privuklo je i nesportsko ponašanje norveškog napadača nakon što je zabio pogodak iz penala u 54. minuti meča.

[twitter]https://twitter.com/EvenKarpuz/status/1369398859449962503[/twitter]

Haaland je iz drugog pokušaja savladao Bona, a zatim mu se narugao, što je izrevoltiralo fudbalere Seville koji su počeli Haalanda juriti po terenu.

[twitter]https://twitter.com/Ma1szyy/status/1369401478759280654[/twitter]

Fudbaler Borussije je zbog ovakve proslave dobio žuti karton, a nakon utakmice je otkrio zašto je na ovaj način slavio pogodak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Promašio sam i Bono mi se počeo smijati. Kada sam ponovo šutirao i pogodio, osmijeha više nije bilo. Kada mi je dobacio nešto nakon prvog penala, pomislio sam da je bolje da postignem još jedan gol. Nemam pojma šta sam mu rekao. Iste riječi su bile koje je i on meni rekao i zaista ne znam šta to znači", rekao je nakon utakmice Haaland.

Na kraju je ipak sve proteklo sportski, te su se Bono i Haaland srdačno pozdravili.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Sa 20 golova u ligi prvaka, na 14 utakmica, jos samo mu je 20 godina, koji je to napadac jos uspio ???
17 0
Izzy
Sevilla počela kopirat Atletico M, grubijani bez nogometne intelegencije. Samo fauliranje i simuliranje
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi