5

Komentari (5)

Mele
Pa dragi novinaru, napisao sam ti da nije Alf Inte, nego Alf - Inge..a ti opet istu gresku pises. Za njegovo prezime, da ti napisem a ti upamti, staro Norvesko pismo, slovo O nase se pisalo kao dva slova AA, a danas se pise Å. zato je on ovdje Håland, a dosta njih je zadrzalo stari nacin pisanja na svojim imenima ili prezimenima.
karlhajncbrazzzo
Čuj promijenio ime!? Vi blage veze nemate, ali baš nemate.
Arnel925
Pa ništa ne radi drugo osim što jede, sere I trenira
velezovac
Pa u pravu je čovjek,profesionalac je i samo trenira,ima ljude koji mu naprave plan ishrane,ne radi 8 sati dnevno,svako bi se mogao dotjerati s takvim rezimom...
E.Car
Mnogi su imali takve uslove pa ništa nisu postigli. Ovaj momak je fenomen, budite sretni jer živite u njegovom periodu. On će ako ne bude nekih težih povreda postići više golova od Ronalda!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.