Erling Haaland rekao ''da'' novom klubu

Norvežanin odlučio

Erling Haaland rekao ''da'' novom klubu

Admin Čaušević

Informacije o budućnosti Erlinga Haalanda se mijenjaju iz dana u dan.

Uz Dušana Vlahovića Erling Haaland se smatra najboljim mladim napadačem današnjice pa ne čudi zašto ga žele najbogatiji klubovi.

Haaland trenutno nastupa za Borussiju Dortmund, a prema izvještajima iz Španije pregovori oko njegove budućnosti ulaze u odlučujuću fazu.

Madridski As tvrdi da je mladi Norvežanin već izrazio svoju želju da zaigra za Real Madrida, baš kao što to želi i njegov menadžer Mino Raiola.

Posljednjih dana se desilo dosta toga, a Raiolino zdravstveno stanje kontroverznom menadžeru dozvoljava samo da se fokusira na najosjetljivije teme.

Borussija čini sve da sjajnog napadača zadrži još najmanje jednu sezonu, najkraće do 2023. godine, dok Raiola insistira na ranijem dogovoru da može otići ovog ljeta.

Španci navode da će se ključni sastanak za Haalandov transfer u Madrid održati u drugoj polivini marta na kojem će biti prisutni Raiola i igračev otac Alf-Inge.

Kada su u pitanju detalji transfera kompletan paket koji uključujuje transfer te komisije menadžeru i Haalandovu ocu bi trebao Real koštati 150 miliona eura.

Ostaje da se vidi da li eventualni dolazak Haalanda u Real isključuje i dovođenje Kyliana Mbappea kojeg Kraljevi mogu dovesti besplatno iz PSG-a.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Daj Boze da ne bude kao sa Jovicem Benzema je nedodirljiv i kada mu muda postanu sijeda
3 1
MUFCDOGROBA
**** MAJKU JA SVOJU KAD VIDIM KAKVE OVI KRETENI IZVORE KORISTE
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi