Mbappe dobio do sada neviđenu ponudu u svijetu fudbala

Za koga će se odlučiti Francuz?

Mbappe dobio do sada neviđenu ponudu u svijetu fudbala

Admin Čaušević

Kylian Mbappe se nalazi na raskrsnici karijere.

Mbappe igra fantastičan fudbal, ali ubrzo će morati odlučiti da li će to nastaviti raditi u dresu PSG-a ili u Real Madridu.

Sjajnom Francuzu ugovor ističe za nekoliko mjeseci, u Madridu su bili sigurni da je Mbappe njihov igrač, ali stvari se mijenjaju.

Madridski AS je u utorak objavio informacije o do sada neviđenoj ponudi u svijetu fudbala koju je dobio ovaj 23-godišnjak.

Naime, PSG je Mbappeu ponudio ugovor na dvije ili tri godine vrijedan između 50 i 53 miliona eura po sezoni. Iznos koji nudi i Real Madrid.

Međutim, u PSG-u su u ugovor ubacili i bonuse za lojalnost koji iznose nevjerovatnih 100 miliona. Iznos kojem ne može parirati niti jedan drugi klub.

Ipak, ono što brine sve u pariškom klubu je činjenica da Mbappe ostaje hladan na sve ponude te za sada nema naznaka da želi ostati na Parku prinčeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na reprezentativca Francuske se pravi ogroman pritisak, čak su se umiješali i vodeći političari samo kako bi ngovorili Mbappea da ostane u PSG-u.

Ubrzo će Real i PSG igrati revanš susret osmine finala Lige prvaka, a Nassel Al-Khelaifi se nada da će eventualno izbacivanje Kraljeva približiti Mbappea produženju saradanje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Političari koji se miješaju u fudbal će da završe kao gad Putin. Ili mrtvi ili na smetljištu historije, a nadamo se oboje
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti