"El Chiringuito" ekluzivno otkrio gdje Haaland želi da ide

Ima samo jednu želju

"El Chiringuito" ekluzivno otkrio gdje Haaland želi da ide

E. Škorić

Poznati španski novinar Josep Pedrelol je u emisiji "El Chiringuito" rekao je kako nema sumnje da će se Erling Haaland pridružiti Real Madridu sljedeće sezone.

Haaland je jedan od najboljih napadača nasvijetu, a s obzirom da je još praktično na početku karijere, nenormalna je želja velikih klubova da ga kupe. Nedavno je ESPN objavio da je Borussia Dortmund spremna prodati Norvežanina za 180 miliona eura.

Real Madrid, Barcelona, PSG, Manchester United... redom su klubovi koji razmatraju dolazak Haalnda, no gdje on želi? Ako je vjerovati Josepu Pedrelolu, plan mu je da igra u dresu kraljevskog kluba.

"Borussia za sada neće prodati Halanda, ali želi otići nakon završetka ove sezone. Prenio je tu informaciju klubu. Siguran sam da će sljedeće sezone igrati za Real", zaključio je Pedrelol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Florentino Perez ima sjajan odnos sa predsjednikom Borussije i to će biti jedna od prednosti Reala, pored same želje igrača da dođe u Madrid.

Od ljeta 2022. godine postoji klauzula prema kojoj Haaland može da ode za 75 miliona eura, ali Real je spreman platiti dvostruko više da već na ljeto potpiše sjajnog napadača.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CAGE55
Bolje da nista ne objavljujete nego ove gluposti,prvo pisete text u kojem se spominju 2 kluba medu kojima nije Real,pa onda ovo,a i ptice na grani znaju da ce u Realu zavrsit...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi