Fabrizio Romano otkrio imena klubova koji su zainteresovani za Haalanda
Foto - EPA

Četiri su u igri

Fabrizio Romano otkrio imena klubova koji su zainteresovani za Haalanda

M. Šljivak

Poznati stručnjak za transfere Fabrizio Romano otkrio je imena klubova koji su glavni kandidati za dovođenje napadača Borussije iz Dortmunda Erlinga Haalanda.

Čudesni napadač svojim igrama odavno oduševljava fudbalski svijet i nije nikakvo čudo što ga u svojim redovima žele najveći i najbogatiji klubovi.

Romano je danas otkrio imena četiri kluba koja su 'veoma zainteresovana' za Haalanda. To su Manchester City, Manchester United, Real Madrid i Barcelona.

Sa svim ovim klubovima se Haaland i ranije povezivao. Vrlo je moguće da će u nekom od njih i nastaviti karijeru, no ostaje nam da čekamo konačnu odluku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Romano je istakao i da nikakve odluke o transferu neće biti prije maja, pa ćemo morati da sačekamo određeno vrijeme da se Haaland odluči.

Borussia za njegove usluge navodno namjerava tražiti 180 miliona eura, ali je realno da ode za cifru od oko 100 miliona.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Po kojoj logici Barcelona? Bankrotiraju a platiti će 180 miliona? Razumijem da navijate za njih ali budite bar malo normalni
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi