5

Komentari (5)

MaDaj
Hahahha, a dugovi?
ubnt
Računovođa , daj nam info iz prve ruke .
MaDaj
Ako bas moram… klubski bruto dug je €901 miliona, od toga €203 miliona je u kratkotrajnom dugu, koji će se morati vratiti sto prije.. da ne spominjem igrače kojih se nemogu riješiti a to bi im bio jedini način financiranja dovođenja i plaćanja bilo koga …
Jasminn
@MaDaj Real se ne zove dzaba kraljevski klub. Kroz historiju kralj je cesto bio neko ko je finansijski pomagao klub. Ne znam jel' davao pare klubu ili bio zirant, ali banke koje imaju veze sa kraljevskom familiom uvijek su izlazile u susret Realu. I sam eto kazes da je 700 mil dugorecne obaveze znaci krediti. Ko ce tebi dati 700 mil kredita ako nemas nekog da ti bude neka vrsta ziranta.
MaDaj
@jasminn Real Madrid se naziva kraljevski jer riječ Real znaci “kraljevski”… ta riječ kao i kruna na grbu je dodata klubu prije stotinjak godina… sto se tiče financiranja, dao bih ja mogao dobiti toliku lovu bez ziranta? Naravno, zirant ti nije potreban kada imaš u svom posjedu klub vrijedan 3-4 milijarde..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.