Haaland saigraču dijelio 'vaspitne' na slavlju
Foto - Screenshot

Norvežanin izazvao pažnju

Haaland saigraču dijelio 'vaspitne' na slavlju

M. Šljivak

Borussia iz Drotmunda osvojila je njemački Kup nakon što je u finalu razbila RB Leipzig rezultatom 4:1.

Po dva gola za ekipu iz Dortmunda postigli su Jadon Sancho i Erling Haaland, a trener Borussije Edin Terzić osvojio je svoj prvi trofej kao glavni trener.

Interesantna scena dešavala se tokom slavlja igrača Borussije, a u glavnoj ulozi bio je niko drugi do Erling Haaland.

Njegov saigrač Mahmoud Dahoud dirao je trofej prije nego što je on zvanično predat u ruke slavljeničkom timu, a to se Haalandu nije dopao.

Odlučio je tako noreško napadač da udari nekoliko 'vaspitnih' svom nestašnom saigraču i sve je izgledalo zaista simpatično.

Nakon utakmice Haaland je ponovo imao i zanimljiv intervju. Govorio je o svojim bicepsima i us*anim utakmicama bez publike.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

[twitter]https://twitter.com/AFC_Oskar/status/1392962469761622033[/twitter]

Haaland je i ove sezone zaista čudesan u dresu Borussije i u 39 odigranih utakmica je zabio 39 golova uz 11 asistencija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
E jes ruzan brat
2 5
Keno
Mali je kralj
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi