Demirović sve bliže transferu

Napušta Freiburg?

Demirović sve bliže transferu

H. Zilić

Po svemu sudeći bh. reprezentativac Ermedin Demirović napustit će redove Freiburga.

Napadač naše selekcije je već dugi niz vremena na radaru berlinske Herthe, a nova pisanja njemačkih medija govore da je realizacija transfera samo pitanje vremena.

Trener napadača u Herthi je naš Vedad Ibišević i u berlinskom klubu to vide kao mamac za Demirovića koji je se Freiburgom u novoj sezoni izborio nastup na evropskoj sceni.

U prošloj sezoni Hertha je sačuvala status bundesligaša u doigravanju protiv HSV-a, a sada žele ozbiljniju i bolju sezonu.

Demirović je velika želja i sve će učiniti da bude dio njihove svlačionice.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U posljednje vrijeme se smirila priča oko pomenutog transfera, ali opet je aktuelna i vidjet ćemo šta donose dani ispred nas.

Ovome dodajmo da je Demirović sa Freiburgom vezan ugovorom do 2024. godine, tako da bi Hertha morala platiti dobru cifru jer je trenutna vrijednost našeg napadača šest miliona eura.

Top Komentari

Fixa
kakva je ovo ubleha od igraca
1 6
Halland
Newcastle je idealan za Demira,mislim da bi odlican posao bio
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije