Poznato je još jedno ime sa Petevovog spiska za junske mečeve

Zmajeve čekaju mečevi Lige nacija

Poznato je još jedno ime sa Petevovog spiska za junske mečeve

A. Čaušević

Fudbalska reprezentacije BiH će u intervalu od dvije sedmice odigrati četiri takmičarske utakmice.

Selektor Ivaylo Petev, koji je preživio na klupi nakon neuspješnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, će spisak igrača na koje računa objaviti sutra.

Za razliku od nekih ranijih situacija spisak još uvijek nije procurio u javnost i o imenima se za sada da samo nagađati.

Za očekivati je da se na spisku nađu očekivana imena koja su iznijela kvalifikacije za SP, ali s druge strane za očekivati je neka iznenađenja.

Iz Njemačke je danas stigla vijest da će se Ermedin Demirović siugurno naći na spisku jer je osim Demiroviću iz Freiburga pozvano još pet igrača.

Bh. napadač je iza sebe imao skromnu sezonu koju je završio kao tragičar jer je finalu DFB Pokala promašio kazneni udarac u penal seriji pa je tako trofej otišao RB Leipzigu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Navodno je selektor Petev pozive uputio prvotimcu Hanse iz Rostocka Harisu Duljeviću i prvotimcu belgijskog Cercle Bruggea Dini Hotiću, ali sve će biti jasnije nakon zvaničnog spiska. Pomenuti dvojac se i ranije spominjao u kontekstu reprezentativnih poziva od strane selektora Peteva.

Podsjećanja radi, fudbalska A reprezentacija će 4. i 11. juna gostovati Finskoj i Crnoj Gori, dok će 7. i 14. juna biti domaćin Rumuniji i Finskoj.

Top Komentari

hake
Gledaj Bugarske prevare.... majku sebi yebo u duburu.
5 1
SenadSadikovic
Treba izgleda Duljevića utopiti negdje.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije