Oglasio se Ermedin Demirović: "Ponos je premala riječ, ovo je tek početak"

Bio kapiten protiv Engleske i Italije

Oglasio se Ermedin Demirović: "Ponos je premala riječ, ovo je tek početak"

Eldar Ganibegović

Ermedin Demirović je kao kapiten predvodio fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine na prethodne dvije prijateljske utakmice, a sada se oglasio porukom na Instagramu.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je ranije ovog mjeseca igrala dvije prijateljske utakmice. Prvo je poražena od Engleske 3:0, a onda od Italije 1:0.

Predvođena novim selektorom, stručnim štabom i mnogim novim igračima pokazala je veliku dozu borbenosti, no, nažalost, slabo šta više od toga.

Kapiten u obje utakmice od prve minute bio je napadač Augsburga, Ermedin Demirović, koji se sada oglasio na svom Instagram profilu.

Ponos je premala riječ da se opiše osjećaj, koji nosim u sebi.

Zahvalan sam selektoru Barbarezu, koji mi je dao priliku da predvodim ove sjajne momke sa kapitenskom trakom na ruci. Vjerujem da smo svima pokazali koliko smo spremni dati za Bosnu i Hercegovinu, svi do jednoga.

Oglasi

Istina, doživjeli smo dva poraza, ali uvjeren sam da ćemo, što duze budemo zajedno, biti sve bolji i bolji i da ćemo, svi zajedno, donijeti radost u srca svih Bosanaca i Hercegovaca.

Hvala vam na ogromnoj podršci, jer ovo je tek početak, uvjeren sam u to, jedne fantastične priče!

Zajedno i u dobru i u zlu, za našu jednu jedinu BiH!", napisao je Demirović.

Podsjetimo, na 26 utakmica u najdražem dresu postigao je samo jedan gol i nadamo se da će se to uskoro promijeniti.

Za razliku od reprezentativnog dresa, u Augsburgu je minule sezone postigao 15 golova i dodao devet asistencija, te je tako bio jedan od najefikasnijih igrača Bundeslige i sada se spominju potencijalni transferi u Bayern ili Borussiju Dortmund.

Top Komentari

Alenizmostara
Pišaj ligu gdje ti daješ golove !
0 2
GradSoli
Sljedeci put i nas ucini ponosnima pa makar pogledaj prema protivnickom golu, zadrzi loptu duze od sekunde, razigraj krila...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi