8

Komentari (8)

makelele
Ja pratim odavno nogomet i stvarno ne znam da sam ikad gledao veceg kloca i panja od ovog Demirovića. Lik je jedna katastrofa, koji osim trke i upornosti nista drugo ne nudi, nit ima neki šut, udarac glavom, dribling, pas, nit je pretjerano brz, nit ima tehniku specijalnu. To je dokaz svim mladim fudbalerima koji sanjaju o tome da postanu profesionalci kako se u zivotu isplati biti uporan i kako se isplati trenirati. Znaci djeco spicite te misice, nabrijte pluca da mozete 10 km orati po terenu i to je to, ako ne bude ozljeda, profi karijera je moguca! Samo malo naucit napucat loptu i znat uštopat je i to je to. Svaka cast Demirovicu na svemu sto je ostvario!
E.Car
Pa to sto tražiš nema ni jedan fudbaler u našoj PL!!!! Demirović je profesionalac, posvetio je život svojoj profesiji i to se negdje cijeni!!!! Njemačka je za njega stvorena!!!! Poslije Džeke je naš najbolji napadač, Koljić je možda malo bolji ali je stalno povrijeđen. Prevljak je malo tanji od njih ali može valjati svakako. Biblija je tek 5. izbor a onaj gigant iz Tuluza (Hamuljić ili tako nešto) je tek na 101. mjestu za izbor u napadu!!!!
fare87
E ti se razumijes u fudbal, veliki si strucnjak
fare87
makelele
Pa o tome ti pričam, samo kazem da sa disciplinom je sve moguce, kao sto vidimo kod Demirovica, jer stvarno nema nista na njemu sto mozes izdvojiti osim onog nabrojanog. To je najjednostavniji recept, snaga, kondicija, fizicka sprema i 90% posla na putu prema profesionalizmu je odradjeno. Dobar primjer za sve mlade momke.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.