Demirović dobio žestoke kritike od trenera zbog skupocjenog automobila: To mu se ne smije ponoviti!

Bh. reprezentativac ubrzo obrisao objavu

Demirović dobio žestoke kritike od trenera zbog skupocjenog automobila: To mu se ne smije ponoviti!

Midhat Šljivak

Mladi reprezentativac BiH Ermedin Demirović dobio je žestoke kritike od trenera Freiburga Christiana Streicha.

Razlog je činjenica da se Demirović na društvenim mrežama pohvalio novim skupocjenim automobilo (izbrisan post), a to se nije dopalo treneru koji je javno iskritikovao bh. napadača.

"Demi je očigledno kupio skupocjeno auto sa poprilično konjskih snaga", rekao je Christian Streich i nakon nešto duže pauze u priči je nastavio:

"Ne želim da ga štitim. Dovoljno je star da zna šta radi i njegova je odluka u šta će ulagati novac. Može trošiti novac gdje god to želi, on ga je zaradio. Živimo u slobodnoj zemlji"...

Međutim, nije treneru Freiburga drago što se javno pohvalio automobilom.

"Malo je naivno postaviti nešto tako na društvene mreže. Ali, naivnost je odlika mladih osoba".

Nastavio je...

"Na autoputu svaki dan vidim takve automobile (SUV). Nevjerovatno je to. Izgledaju kao ogromne kuće. Toliko su veliki da ne možeš nikoga vidjeti od njih. Demirović je samo jedan od mnogih koji imaju tako velike automobile".

Prije press konferencije Streich je razgovarao sa mladim bh. fudbalerom i ovaj mu je obećao da se to više neće ponoviti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Rekao mi je da je bio veoma naivan. Odgovorio sam mu da mu se to više ne smije ponoviti. Nije napravio nikakav zločin, ali takvo ponašanje se jednostavo ne smije ponoviti. Uvjeren sam da više neće napraviti ovako nešto", istakao je.

Istakao je i to da mnogi fudbaleri Freiburga imaju 'jake' automobile, ali on je za to da mladi fudbaleri voze skromnije automobile.

Top Komentari

ragge
Momak za pare koje je sam zaradio uzeo auto koje želi.. svak vozi ono šta može i kakve mogućnosti ima
10 3
Zulfikar
’-ta ce Streich, Demi kraljino uzmi neku aždahu sa 1000+ ks, zadnja vuca I idi bacaj špure i driftaj oko stadiona dok ne zapalis mjenjac neka se švabe zgrožavaju. Sve to radi dok Kemal Malovcic trešti iz pile otvorenih pendzera. Budi dosljedan balkanoid...
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi