Ermin Bičakčić upitan za okršaj sa Manchester Cityjem

Vuče lakšu povredu

Ermin Bičakčić upitan za okršaj sa Manchester Cityjem

Hoffenheim će danas u 2. kolu grupe F ugostiti Manchester City, koji u Njemačku dolazi s imperativom pobjede nakon neočekivanog poraza od Lyona na startu takmičenja.

Ermin Bičakčić, jedan od trojice fudbalera koji ove sezone predstavljaju BiH u Ligi prvaka, neizvjestan je za ovaj meč pošto vuče lakšu povredu mišića.

U slučaju da trener Julien Nagelsmann procijeni da je bh. defanzivac spreman za meč, vjerovatno će zauzeti svoje mjesto u startnoj postavi Hoffenheima s obzirom da u posljednje vrijeme igra u zaista dobroj formi.

Inače, zvanična stranica UEFA-e je najavila sljedeći sastav Hoffenheima od prve minute: Baumann; Akpoguma, Hoogma, Posch; Kaderabek, Grillitsch, Schulz; Demirbay, Bittencourt; Joelinton, Kramarić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ermin Bičakčić je ove sezone nastupio na pet utakmica za Hoffenheim u Bundesligi i DFB Kupu, a dobio je i poziv Roberta Prosinečkog za predstojeće duele sa Turskom i Sjevernom Irskom.

Meč Hoffenheima i Manchester Cityja igra se danas u onom novom UEFA-inom terminu za Ligu prvaka - od 18:55 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi