Ermin Huseinbašić novo pojačanje NK Čelik
Ermin Huseinbašić je prošle sezone igrao za FK Zvijezda 09

Klub iz Zenice je doveo još jedno pojačanje za narednu sezonu

Ermin Huseinbašić novo pojačanje NK Čelik · Zvanično

S. Pašalić

Sezona u Premier ligi Bosne i Hercegovine je završena, a klubovi su već krenuli u potragu za pojačanjima za narednu sezonu.

Tako je NK Čelik uspio dogovoriti uvjete sa Erminom Huseinbašićem koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Zenice.

Huseinbašić igra na poziciji desnog krila i karijeru je počeo u Zvijezdi iz Gradačca, a igrao je još i za OFK Gradina, FK Sarajevo, FK Sloboda Tuzla, NK Istra, NK Bratstvo Gračanica.

Posljednju sezonu je proveo u FK Zvijezda 09 gdje je odigrao 29 utakmica te je postigao 6 golova i upisao je 4 asistencije.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi