Ermin Zec: Bože zdravlja i Željo da pobjeđuje, golova će biti!

Strijelac drugog gola za Plave

Ermin Zec: Bože zdravlja i Željo da pobjeđuje, golova će biti!

Midhat Šljivak

Ermin Zec je junak Željezničara.

U prvom nastupu je zabio gol za pobjedu nad Mladosti od 2:1, a nakon meča je rekao:

"Zadovoljni smo, trebela su nam ova tri boda. Morali smo se izvući iz crne serije. Danas je bilo pravo vrijeme za to, bili smo svjesni situacije u kojoj smo bili", rekao je Zec, te je dodao:

"Nema veze. Bože zdravlja i Željo da pobjeđuje, golovi će doći", dodao je Zec.

Amar Osim: Ne smijem zamisliti šta bi se desilo da su ostali sa istim brojem igrača

Trener Plavih Amar Osim je nakon meča dao svoje viđenje utakmice. Pobjedom je naravno zadovoljan jer je prekinuta crna serija od šest poraza.

"Pobjeda je jedna od rijetkih stvari kojima mogu biti zadovoljan. Bilo je dosta nerzvoze, Mladost je bila odlična. Bilo im se jako teško odbraniti, uspjeli smo okrenuti, ali ne smijem zamisliti šta bi se desilo da je ostao isti broj igrača",rekao je Osim, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sloboda ima bodova kao i mi. Vidjeli smo kako smo se mučili protiv Mladosti, igramo na Tušnju gdje je njima lakše. Moramo neke stvari popraviti. Lakše ćemo neke stvari raditi nego danas", istakao je Osim.

Željo je prekinuo crnu seriju od šest utakmica bez pobjede u ovom meču.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi