Amar Osim: Ne smijem zamisliti šta bi se desilo da su ostali sa istim brojem igrača

Trener FK Željezničar

Amar Osim: Ne smijem zamisliti šta bi se desilo da su ostali sa istim brojem igrača

Midhat Šljivak

Željezničar je večeras na Grbavici savladao Mladost Doboj Kakanj sa 2:1.

Trener Plavih Amar Osim je nakon meča dao svoje viđenje utakmice. Pobjedom je naravno zadovoljan jer je prekinuta crna serija od šest poraza.

"Pobjeda je jedna od rijetkih stvari kojima mogu biti zadovoljan. Bilo je dosta nerzvoze, Mladost je bila odlična. Bilo im se jako teško odbraniti, uspjeli smo okrenuti, ali ne smijem zamisliti šta bi se desilo da je ostao isti broj igrača",rekao je Osim, te je dodao:

"Sloboda ima bodova kao i mi. Vidjeli smo kako smo se mučili protiv Mladosti, igramo na Tušnju gdje je njima lakše. Moramo neke stvari popraviti. Lakše ćemo neke stvari raditi nego danas", istakao je Osim.

Adnan Zildžović: Čestike Želji na pobjedi i Manijacima na navijanju

Mladost je na Grbavici odigrala jako dobar meč, ali na kraju su poraženi od Željezničara sa 2:1.

Trener gostiju iz Doboj Kaknja Adnan Zildžović je nakon meča rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitke Želji na pobjedu i Manijacima na navijanju. Nismo uspjeli izdržati pritisak. Probali smo bez obzira na sve doći do boda, ali eto...", rekao je Zildžović, te je dodao:

"Dolazi nam Zrinjski. Nismo osvojili nikad bod, ali nadamo se da ćemo prekinuti tradiciju", istakao je trener gostiju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulwyf
Pitarski kerovi dzabe lajete
0 19
vanja8
A sta reći... Bruka i sramota... Jad i ćemer... Pa eto sma kaže "Ne smijem zamisliti sta bi bilo da je ostao isti broj igraca..." Potrudio se covjek da ne bude 11 nasparam 11...
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi