Pružio podršku bivšem klubu: Ermin Zec nije htio propustiti današnji spektakl

Pratio meč na Jakliću

Pružio podršku bivšem klubu: Ermin Zec nije htio propustiti današnji spektakl

E. Čaušević

Iskra i Stupčanica odigrali su danas prvi meč baraža za Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Na stadionu Jaklić u Bugojnu gledali smo odličnu atmosferu na tribinama, ali i sjajan meč na terenu.

Na kraju Stupčanica je uspjela da pobijedi sa 2:1 nevjerovatnim preokretom u samom finišu utakmice, te tako dođe veoma blizu plasmana u Prvu ligu.

U Bugojnu je danas stadion bio pun i to po prvi put nakon 15 godina. Fudbal se barem na jedan dan vratio u ovaj grad, te su se mnogi prisjetili nekom ljepšeg vremena kada je Iskra igrala u najjačem rangu bh. fudbala.

Spektakl na Jakliću nije propustio ni napadač Željezničara, Ermin Zec, koji je iskoristio priliku da pruži podršku svom voljenom klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poznato je da je Zec ponikao upravo u Iskri iz koje je otišao u Šibenik, a kasnije i u Tursku gdje je proveo najbolje dane svoje karijere. Zec redovno pomaže Iskri na razne načine, a danas je iskusni napadač iskoristio priliku da s tribina bude podrška igračima bugojanskog kluba.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Gari Garinča
Kako je Ermin Zec na zalasku karijere, možda ne bi bilo loše da svojim znanjem i iskustvom pomogne NK Iskra da se vrati u viši rang takmičenja. Mi stariji se sječamo njegovih golova u doigravanju za Prvu ligu F BiH protv Podgrmeča iz S. Mosta, nakon čega je otišao u NK Šibenik
3 0
enko
Gari ovaj Zec bi Vam najbolje pomogao kada bi se otkrila istina koju i on zna a radi se o njegovim(nekoliko)transfera a Iskra nije dobila ni kinte.Pricaju vasi bugojanci da je taj neki Basara izdao potvrdu u kojoj se navodi da Iskra odustaje od naknade za treniranje od strane Sibenika.naravno menadjer Kazic ga je pocastio novcano,a sta je sa ostalim naknadama za njega i Alispahica.e tako bi mogao pomoci i da vasa Iskra stane na noge a neko vrati lovu ili zavrsi iza resetaka.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi