Bugojno odavno ne pamti tako pun Jaklić: Sjajna atmosfera na meču Iskra - Stupčanica

Doigravanje za Prvu ligu FBiH

Bugojno odavno ne pamti tako pun Jaklić: Sjajna atmosfera na meču Iskra - Stupčanica

E. Čaušević

Fudbaleri bugojanske Iskre igraju na svom terenu protiv Stupčanice iz Olova meč doigravanja za Prvu ligu FBiH.

Iskra i Stupčanica su bili prvoplasirali u svojim ligama, te će odigrati dvomeč u doigravanju za plasman u Prvu ligu FBiH.

Prva utakmica između ovih klubova igra se u Bugojnu na stadionu Jaklić. Takav interes za jednu utakmicu Iskre nije bio skoro 15 godina jer je stadion Jaklić skoro ispunjen do posljednjeg mjesta.

Na stadionu Jaklić trenutno ima preko 2.000 navijača, a tu je i grupa navijača Stupčanice koja je stigla čak iz Olova kako bi pružila podršku svojoj ekipi.

Navijači Stupčanice su sigurno velika podrška za svoj tim, ali i navijači Iskre su pokazali da će tokom cijelog meča biti vjetar u leđa svojoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Opis nije dostupan.

Podsjećamo, ovi timovi će odigrati i revanš koji je na rasporedu u nedjelju u Olovu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije