2

Komentari (2)

enko
Gari ovaj Zec bi Vam najbolje pomogao kada bi se otkrila istina koju i on zna a radi se o njegovim(nekoliko)transfera a Iskra nije dobila ni kinte.Pricaju vasi bugojanci da je taj neki Basara izdao potvrdu u kojoj se navodi da Iskra odustaje od naknade za treniranje od strane Sibenika.naravno menadjer Kazic ga je pocastio novcano,a sta je sa ostalim naknadama za njega i Alispahica.e tako bi mogao pomoci i da vasa Iskra stane na noge a neko vrati lovu ili zavrsi iza resetaka.
Gari Garinča
Kako je Ermin Zec na zalasku karijere, možda ne bi bilo loše da svojim znanjem i iskustvom pomogne NK Iskra da se vrati u viši rang takmičenja. Mi stariji se sječamo njegovih golova u doigravanju za Prvu ligu F BiH protv Podgrmeča iz S. Mosta, nakon čega je otišao u NK Šibenik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.