Ermin Zec ponovo briljirao

Ermin Zec ponovo briljirao

Adnan Beganović

U okviru priprema za nastavak sezone, fudbaleri Šibenika poraženi su od Cibalije (2:3). Reprezentaticac Bosne i Hercegovine i sigurno jedna od najvećih nada našeg fudbala, Ermin Zec, ponovo je briljirao.

Ermin Zec iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije i dokazuje da je sa pravom ponovo pozvan u naš državni tim.

Njegov NK Šibenik poražen je od vinkovačke Cibalije, ali dok su na terenu bile prve postave, Šibenčani su bili bolji i na odmor otišli sa dva gola prednosti (2:0). U tom periodu Ermin Zec imao je fantastičnu rolu, zabio je evrogol, neobranjivim udarcem u rašlje i nakon solo prodora asistirao Kovaču za pogodak.

Nakon što su u drugom poluvremenu treneri obje ekipe pružili šansu rezervistima, igra Šibenika se raspala, što su vinkovački fudbaleri iskoristili i na kraju slavili rezultatom 3:2

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Šibenik – Cibalija 2:3 (Zec 19', Kovač 45' / Vidović 54', Babić 62', Kujundžija 80')

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.