Talentovani veznjak na radaru Zmajeva

Misimović "krade" Austrijancima veliku nadu Juventusa

16

Komentari (16)

AsmirM
Imal gdje kakav napadac, u zadnjem ciklusu sve defanzivci novi igraci.
Tshabalala
Tshabalala
mosaljozemosaplavo
u nasoj ligi ima puno boljih igraca od ovog momka
Benaris96
Ima ali nemaju eu papire i dosta klubova nece da se zamara sa radnom dozvolom odim ako je bas neki talent za kojeg se vrijedi borit. Za tursku ligu bosna ima povlasticd pa im je najlakse otici tamo :)
gojazni_shljivoc
mosaljozemosaplavo
u pravu si 100%
@dn@n
Bravo za Misketa, radi pravi posao
nikobolji
Miske je najvece ****o, nije Ciro lud sto je smece otjerao
Benaris96
On, gigovic, djokanovic jako slicni ali jako dobri igraci
MethodMan
Uozbilji se Djonkanovic još nije ni za klupe repke
Catacatko
Najveći problem ljudi koji prate reprezentaciju je taj što uvijek kao ima neki Ronaldo kojeg selektor namjerno neće da pozove, te menadžeri, te ovo, te ono. Papetu su psovali majku jer ne zove Ajdina Mahmutovića koji bi nam riješio sve probleme i sam nas odveo na Euro, čovjek danas igra federalnu ligu. Istina, teeba ovu djecu kupiti, ali teško se može desiti novi Misimović. Ti @Benaris96 pišeš da su sjajni igrači? Koliko si cijelih utakmica od ovih 13 koje je ovaj dečko odigrao ti pogledao, pa da zaključuješ? Ako bude dobar, on ili bilo koji drugi, znaćemo... A maštati da minute u reprezentaciji treba davati djeci jer su dio Juventusa, Red Bulla i slično, to je opasno... Da je spreman, ovaj bi dečko barem jednom na klupi sjedio kod Pirla koji je do sada ubjedljivo najviše uveo mladih igrača u i oko prvog tima Juventusa. Poenta, treba biti realan. Sigurno ima dobrih igrača, ali nismo mi baš San Marino da svako može odmah u reprezentaciju, ima vremena, ako je dobar, igraće.
user1603273752
Ovaj komentar za Mahmuta ti je preglup,,,tad u to vrijeme Mahmut je ubijao,davao je po 2 gola svaku utakmicu,bio je u nevjerovstnoj formi,poslije toga su uslijedile velike povrede i nikad vise nije bio onaj stari....to sto sad igra kantonalnu ligu nema veze s tim kakav je tad bio...pozzz
dragonBH
Treba nam ove djece, nek se odmah uigravaju.. svaka cast
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.