Esad Selimović preuzima klupu Olimpika?

Vojvodić napušta klub s Otoke

Esad Selimović preuzima klupu Olimpika?

Endin Čaušević

Nakon pet odigranih utakmica sarajevski Olimpik je još uvijek bez bodova u novoj sezoni Premijer lige.

Vukovi su jedini klub bez bodova u dosadašnjem dijelu sezone uz utakmicu manje jer naknadno trebaju odigrati meč protiv Sarajeva. Situacija u klubu s Otoke zakomplikovala se dodatno jer je trener ovog tima Darko Vojvodić potvrdio da je pozitivan na koronavirus.

Olimpik je jučer potvrdio te vijesti, te su poručili da trenutno treninge ovog tima vode Vojvodićevi pomoćnici. Kako stvari stoje Vojvodić neće u nastavku sezone voditi klub s Otoke.

Treninge sarajevskog tima vodi Esad Selimović koji će prema svemu sudeći preuzeti klupu ovog tima, te će voditi Olimpik u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukovi svoj naredni meč igraju već narednog vikenda kada će u okviru sedmog kola ugostiti Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti