Espanyol s igračem manje od 0:3 do 3:3!

Fantastična utakmica

Espanyol s igračem manje od 0:3 do 3:3!

Sjajan meč viđen je u Barceloni, gdje su Espanyol i Eibar podijelili bodove odigravši 3:3 iako su gosti nakon prvog poluvremena vodili s čak 3:0.

Eibar je poveo u 23. minuti golom Enricha, da bi četiri minute kasnije Reyes zatresao vlastitu mrežu za vodstvo gostiju od 2:0. Kada je Kike u 44. minuti pogodio za 3:0 činilo se da će Eibar doći do ubjedljive pobjede na ovom gostovanju, a onda je u nastavku Espanyol napravio nevjerovatan povratak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvo je u 64. minuti Perez pogodio za smanjenje rezultata na 3:1, da bi devet minuta kasnije Piatti vratio Espanyol u potpuni rezultatski priključak. Espanyol je u 84. minuti ostao s igračem manje zbog isključenja Caiceda, ali ni to nije spriječilo domaće da dođu do boda.

Za 3:3 je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio Leo Baptistao, koji je tako krunisao sjajnu igru svog tima u drugom poluvremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi