"Nikada nećemo zaboraviti remi protiv Real Madrida"

Historijski rezultat za Eibar

"Nikada nećemo zaboraviti remi protiv Real Madrida"

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Real Madrida jučer su remizirali na domaćem terenu protiv Eibara (1:1) u meču 7. kola La Lige.

Kraljevski klub iznenađujuće nije uspio da dođe do pobjede koju su prije utakmice svi upisali. Ovo je prvi put u historiji Eibara da je ovaj klub uspio napustiti Santiago Bernabeu neporažen. Gol za novu stranicu historije Eibara postigao je Fran Rico na samom otvaranju utakmice.

"Ovo je historijski remi za nas, nikada nećemo zaboraviti ovaj dan. Nakon meča ušli smo u jacuzzi na Bernabeu jer su fotoreporteri ostali da zabilježe ovu našu uspomenu. Kada budemo stariji mislit ćemo na trenutka kao što je ovaj", rekao je kapiten Eibara, Daniel Garcia.

Nakon sedam odigranih kola Eibar se nalazi na osmoj poziciji sa 11 osvojenih bodova, dok je Real Madrid drugi sa četiri boda više.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi