12

Komentari (12)

SarajFK
Malo podsjecaju na plave dame sa juga :)))
E.Car
Ne znam šta ti to znači?!?!?! Lijepo je vidjeti žene na stadionu, ima ih na Grbavici prelijepih. A što se tiče manijaka mislim da su postavili visok standard kao navijača grupa koji dugo dugo neće sustići ni jedna druga navijačka grupa u BiH!!!
SEJFUDIBIKODZE
I ovakvi imaju atomsku, neće ovaj svijet dugo opstat
King_Kenny
...treba im sad opet zabraniti,cisto da im suknu malo...
Mackintosh
Koliko je islam nazadan, uzas. Ponosan sam sto sam ateista.
ViniJr
Ateiste su gore od životinja jer za njih ne postoje ni pravila ni zakoni, oni se pokoravaju samo svojim požudama. Koliko nazadan moraš biti da to javno izjaviš. Dno dna!
SarajFK
To sa islamom nema nikakve veze. U islamu su zene zasticenije nego u bilo kojoj drugoj religiji. Predlazem ti da procitas sta Kur'an kaze o zeni.. OVO JE SAMO NJIHOV KULTURNI PRIMITIVIZAM I ZAOSTALOST.
Mowzilla
glupko
u 2022 godini...
Husrefbeg22
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.