Eto šta radi gol koji je vidio cijeli svijet: Rebić pred transferom karijere

Želi ga engleski velikan

Eto šta radi gol koji je vidio cijeli svijet: Rebić pred transferom karijere

Hrvatski krilni napadač i član Eintrahta iz Frankfurta Ante Rebić sinoć je postigao vodeći gol za Hrvatsku protiv Argentine.

Vatreni su na kraju pomenuti susret Svjetskog prvenstva riješili u svoju korist rezultatom 3:0, a nakon meča počelo se špekulisati da će Rebić napraviti veliki transfer.

Za njegove usluge se silno interesuje londonski Tottenham, odnosno trener ove ekipe Mauricio Pochettino koji namjerava hitno da ga dovede u svoje redove.

Inače, Rebić je fudbaler Fiorentine koji je na posudbi u Frankfurtu, ali njemački klub ima opciju da otkupi njegov ugovor za samo dva miliona eura što će vjerovatno i učiniti ovih dana, pa će ga odmah preprodati u Tottenham navodno za čak 30 miliona.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Da li će Tottenham pristati da plati ovoliko za 24-godišnjeg fudbalera, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno - bio bi to sjajan posao Eintrahta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi