Eto'o junak Antalije protiv Karabukspora

Zec ušao u drugom dijelu, Horić nije igrao

Eto'o junak Antalije protiv Karabukspora

E. Čaušević

Fudbaleri Antalyaspora savladali su danas na domaćem terenu Karabukspor u meču 21. kola turske Superlige.

Antalyaspor je uz dosta muke došao do nova tri boda slavivši sa 1:0, a junak domaće ekipe ponovo je bio legendarni Samuel Eto'o. U prvom dijelu igralo se većinom između dva kaznena prostora, dok su gosti imali nešto opasnije prilike.

Početkom drugog poluvremena u igru za goste ušao je Ermin Zec, ali nije uspio pomoći svojoj ekipi da izbjegne poraz u Antaliji. Odlučujući trenutak utakmice desio se u 82. minuti kada je nakon asistencije Aytaca mrežu Karabukspora zatresao Eto'o.

Antalija je peta na tabeli turske Superlige sa 35 bodova, dok je Karabukspor deseti sa 27 bodova. Još jedan bh. fudbaler, Kenan Horić, pobjedu svog tima odgledao je s klupe za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Superliga, 21. kolo:

Antalyaspor - Karabukspor 1:0


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi