9

Komentari (9)

Zax
Bice super prvenstvo zanimljivo,odmor more ljepota.Onda malo odmoriti pa olimpiske igre u parizu.Jedva cekam
user1657582937
Sto dzaba igrati baraz? Kada su vec kao pobjedbike izbacili Poljsku,Ukrainu i Grcku. Znaci nastimano vec.
Mi_Ro
E baš tako,uze mi riječi ........
BosanskaSvedska
Jel mogu use traktoristi i srbadija traktoristi biti favoriti za zadnje mjesto u grupi?
miroljub.petrovic
Za koga ces ti ušljo navijati,nema ovih sto ti daju socijalu,nema ovih odakle si pobjegao? Pretpostavljam za Turke kojima su se tvoji preci prodali,iako bi bilo logicnije da navijas za komšije koji su ti omogucili da ti guzica vidi malo svijeta i da uz koju opranu skandinavsku guzicu i malo socijale prezivis jos koju hladnu noc.
user1676316460
A tebi su tvoji koljaci omogucili da budes pripadnik evropske izrod nacije koja je pocinila genocid…a i babu ti je Turcin napravio svakako??
BosanskaSvedska
Jel utebe tomo vinkovic ili obicni traktor?
HamzaVojvoda
I onda kad srbadija ustane i baci ovakvo pseto sto samo provocira u jamu onda je genocidasi bla bla bla dobices ti po njusci psecoj samo polako nekad bolje i traktor nego jama i turci su posle 600 godina ispusili gde nece usrani ****** sto je vec pobego u svedsku i samo kenja otale idi bosnu brani brabonjku od insana
BosanskaSvedska
Zar ti imas internet u Haagu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.