Eurobasket: Đorđević objavio spisak

Na spisku 24 košarkaša

Eurobasket: Đorđević objavio spisak

Adnan Beganović

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, objavio je širi spisak kandidata za nastup na Evropskom prvenstvu.

Na Đorđevićevom spisku se nalaze 24 košarkaša, a kapitensku traku će umjesto Nenada Krstića, koji se oprostio od nacionalnog tima, nositi Miloš Teodosić.

Na spisku se nalaze:  Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Jović (Crvena zvezda), Stefan Marković (Unicaja), Vasilije Micić (Bayern), Nemanja Nedović (Valencia), Bogdan Bogdanović (Fenerbahče), Dragan Milosavljević (Partizan), Rade Zagorac (Mega Leks), Nikola Kalinić (Crvena zvezda), Marko Simonović (Pau Orthez), Marko Kešelj (Mega Leks), Nemanja Dangubić (Crvena zvezda), Nemanja Bjelica (Fenerbahče),  Luka Mitrović (Crvena zvezda), Zoran Erceg (Galatasaray), Stefan Birčević (Estudiantes), Milan Mačvan (Partizan), Đorđe Majstorović (Metalac), Nikola Jokić (Mega Leks), Miroslav Raduljica (bez kluba), Boban Marjanović (Crvena zvezda), Ognjen Kuzmić (Golden State), Vladimir Štimac (Bayern), Nikola Milutinov (Partizan). 

Selektor srbijanske reprezentacije će pred početak priprema spisak skratiti za šest imena, a treba podsjetiti da će Srbija na Evropskom prvenstvu igrati u grupi B sa Islandom, Turskom, Španijom, Italijom i Njemačkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.