Eurogol  Vrančića u 97. minuti za veliki bod Norwicha, komentator "poderao grlo"

Spasio Noriwch poraza

Eurogol Vrančića u 97. minuti za veliki bod Norwicha, komentator "poderao grlo"

E. Škorić

Norwich je u 43. kolu engleskog Championshipa ugostio Sheffield Wed. i na kraju je odigrao 2:2.

Vodeći tim prvenstva je nastavio seriju bez poraza, no ovo je već treći vezani meč u kojem Kanarinci nisu ostvarili pobjedu.

Sada su bili na pragu poraza, ali je bh. reprezentativac Mario Vrančić u 97. minuti postigao gol za 2:2 i bod Norwicha, koji je na plus pet u odnosu na Sheffield United i sve je bliže Premier ligi.

Vrančić je inače u igru ušao u 80. minuti. Norwich je poveo preko Stiepermanna u 19. minuti, da bi Forestieri u 33. izjednačio na 1:1.

U 53. novi hladan tuš za domaće, pošto je Fletcher pogodio za 1:2, ali na sreću svih u Norwichu, Vrančić je postigao gol za izjednačenje kasno u nadoknadi.

Top Komentari

RodjeniRA
Evo zlatnog ljiljana Robi šta čekaš !
8 0
adis_D11
Majstor!Ne samo radi ove utakmice momak igra konstantno dobro tamo,tako da mislim da za njega i prcica mora biti mjesta u reprezentaciji.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi