Mario Vrančić i društvo imaju "kolo sreće" za kaznu kada god zakasne na trening Norwicha

Njegov saigrač nije dobro prošao

Mario Vrančić i društvo imaju "kolo sreće" za kaznu kada god zakasne na trening Norwicha

E. Čaušević

Bh. fudbaler Mario Vrančić ove sezone igra veoma dobro u dresu Norwicha, a uspio se vratiti na teren nakon neugodne povrede.

Norwich ove sezone igra fantastično u Championshipu i nakon 34 odigrane utakmice trenutno su na prvom mjestu ispredn Sheffielda i Leedsa. Ekipa bh. fudbalera korača ka Premiershipu, a u timu vlada odlična atmosfera.

To najbolje pokazuje video iz svlačionice Norwicha koji je osvanuo na društvenim mrežama. U klubu imaju zanimljiv način da kažnjavaju fudbalere koji kazne na treninge ili prekrše neko pravilo ovog tima.

Naime, u svlačionici se nalazi "kolo sreće" za sve one koji ne žele novčanu kaznu, već kaznu koja je napisana na "kolu sreće". Jedan od Vrančićevih saigrača je zakasnio na trening i prihvatio je da okuša svoju sreću, a kada je zavrtio kolo kazna mu je da u potpunosti uradi dubinsko čišćenje automobila svog trenera bez pomoći bilo koga drugog.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije