Vrančić se oporavio ranije od očekivanog

U konkurenciji za meč s Bristol Cityjem

Vrančić se oporavio ranije od očekivanog

Mario Vrančić oporavio se od povrede i bit će najvjerovatnije u konkurenciji za današnji meč protiv Bristol Cityja.

Ovaj povremeni bh. reprezentativac u posljednje vrijeme igra u životnoj formi, redovito asistira i zabija golove, no onda je uslijedio peh u vidu povrede koja je Vrančića trebala odvojiti na tri sedmice s terena.

Period rehabilitacije Vrančić je proveo i u rodnoj Njemačkoj, a iako je period oporavka trebao još trajati, trener Norwicha Daniel Farke na konferenciji za štampu pred utakmicu s Bristol Cityjem najavio je da bi bh. nogometaš mogao biti u konkurenciji.

"Vrančić je trenirao, izgledalo je vrlo dobro i vrlo lako bi mogao napustiti protiv Bristol Cityja", izjavio je Farke.

Naš nogometaš je propustio dvije utakmice Norwicha, a njegov oporavak mnogo će značiti Kanarincima, pogotovo ako se uzme u obzir da je sjajnim igrama dao veliki doprinos u proboju momčadi na vrh Championshipa.

Top Komentari

Samkodk
Nije napustiti nego nastupiti nebi vam skodilo da prije sto objavite tekst da provjerite sta napisete a ne kao amateri da postavite tekst bez kontrole..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi