Evans cijeli meč provocirao Arnautovića, a onda mu se to žestoko osvetilo
Austrija je u samom finišu utakmice došla do pobjede protiv Sjeverne Irske, a junak je bio Marko Arnautović koji je tokom cijelog meča imao verbalni obračun s Evansom.

Zabio gol, pa mu se nasmijao u lice

Evans cijeli meč provocirao Arnautovića, a onda mu se to žestoko osvetilo

E. Čaušević

Reprezentacija Austrije sinoć je u Beču savladala Sjevernu Irsku s minimalnih 1:0 u okviru Lige nacija.

Junak sinoćnje utakmice bio je kapiten domaće ekipe Marko Arnautović koji je postigao jedini pogodak na ovom meču. Arnautović je bio na udaru javnosti nakon meča protiv BiH kada se družio s Edinom Džekom, no sinoć je uspio utišati svoje kritičare.

Pored proslave gola kada je skinuo kapitensku traku i jasno rekao šta misli o kritikama koje je dobio nakon meča u Zenici ovaj napadač je imao sukob i sa defanzivcem Sjeverne Irske, Jonnyjem Evansom.

Evans je cijelo vrijeme pokušavao izbaciti iz takta kapitena Austrije, te ga je provocirao na razne načine, no to mu se žestoko osvetilo. Nakon što je Arnautović postigao gol prvo je otišao do Evansa da mu se nasmije u lice dok je igrač Sj. Irske tražio ofsajd.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi