Everton bez Bešića na Stamford Bridgeu?
EPA

Propustit će utakmicu

Everton bez Bešića na Stamford Bridgeu?

Ako je vjerovati pisanju Daily Maila, bh. reprezentativac Muhamed Bešić propustit će gostovanje na Stamford Bridgeu.

Bešić je danas trebao biti na raspolaganju Ronaldu Koemanu za prvenstvenu utakmicu protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu, međutim ovaj meč će gotovo sigurno propustiti zbog incidenta u kojem je sudjelovao njegov otac Meho. 

Daily Mail tvrdi kako je za očekivati da će Everton izaći u susret Bešiću i osloboditi ga gostovanja u Londonu, kako bi u BiH posjetio oca. 

Podsjetimo, Bešićev otac je ranjen u pucnjavi u mjestu Falešići, opština Srebrenik. U okršaju sa porodicom iz susjedstva je upucan sa dva metka, u ruku i nogu, a tome su kumovali neraščišćeni odnosi i alkohol. 

Otac reprezentativca BiH je inače i ranije imao niz incidenata. U juli 2013. godine je terencem udario osam automobila i pritom povrijedio četiri osobe. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije