Everton doveo dugo čekano pojačanje: Stigao Ashley Williams

Pojačanje u odbrani

Everton doveo dugo čekano pojačanje: Stigao Ashley Williams

Midhat Šljivak

Ekipa Evertona potpisala je ugovor s kapitenom reprezentacije Velsa Ashleyom Williamsom.

Nakon dugo nagađanja 31-godišnji fudbaler je konačno postao član tima s Goodison Parka u čije redove dolazi iz Swanseaja.

Karamele su za usluge iskusnog defanzivca izdvojile 12 miliona funti, a Williams je zadovoljan dolaskom u redove Evertona s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

"Smatram da ovaj klub ide pravim putem. Menadžer Koeman je bio jedan od najboljih defanzivaca svih vremena i radujem se što ću učiti od njega", rekao je Williams.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Velšanin je treće pojačanje ekipe iz Liverpoola u ljetnom prelaznom roku, a prije njega su došli holandski golman Marteen Stekelenburg, te veznjak iz Senegala Idrissa Gueye.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi