16

Komentari (16)

Manager
Nije Everton suspendovao igrača zbog PEDOFILIJE, nego zbog ISTRAGE o pedofiliji. Istraga nije završena, a kamoli da je presuda donesena, kako stoji u vašem naslovu.
JJRamzes
Objave sliku Sigurssona i nece da napisu ko je haha
Manager
Još mu presude u naslovu, a istraga tek u toku
ghast0
Joj tolike pare, mogucnosti sa bilo kojom zenom da budes i ti nadjes maloljetnicu. Hajvan.
Arnel925
Sve zavisi sta je maloljetnica. Recimo u nekim zemljama je dozvoljeno imati seksualne odnose sa curama od 15-16 godina recimo u Skandinaviji. Dok to nije dovoljeno u nekim drugim zemljama.
ghast0
Ma sve ispod 18 se u svijetu broji kao maloljetna. To drugo sto ova pristane, po zakonu opet nije legalno.
Jasminn
@Arnel925 sad imam 37 godina. Znaci prije 20 godina sam imao 17. Tad se tacno znalo ko je slolarac a ko odrasla osoba. Danas cure od 16 ili 17 godina izgledaju kao da imaju 25. Jos kad se nasminka. Ma dao bi joj i vise godina.
Jasminn
@ghast0 sad imam 37 godina. Znaci prije 20 godina sam imao 17. Tad se tacno znalo ko je slolarac a ko odrasla osoba. Danas cure od 16 ili 17 godina izgledaju kao da imaju 25. Jos kad se nasminka. Ma dao bi joj i vise godina.
ghast0
Ma znam.. neki dan sam bio u gradu izašao, neka cura tip top izgleda.. ja se raspitao njoj 16.. ručna kočnica odmah. U pravu si ti skroz za to, djeca vise nisu djeca.
Jasminn
@ghast0 Da imas para, jako auto? Prva bi ona tebi prisla. I sta da si malo gluplji? Pa se ne raspitas vec odmah pristanes. Eto te ti si silovatelj. Da hoda polugola, da je bila sa njih 10 prije tebe, ako ima 17 ti si silovatelj. Ali ako je bio sa djetetom od 12-13 god tu pomoci nema. To je bolest. To nikad necu razumjeti. Ali cura od 17 ako si gluplji malo moze svakakvih belaj da ti uradi pa da te poslije ucjenjuje.
ghast0
Ma nije da sam silovatelj, nego jbg jeste pedofilija. Jeste pristala ali zakon je takav. U pravu si ti to sve, al dzaba kad nikad nece ici to u korist muskarcu.
Jasminn
@ghast0 ja ga nebi nazivao hajvanom ili bolesnikom dok ne vidim koliko cura ima godina. Ako ima 12-13 to je bolest, al ako ima 17. Ja prije 3-4 godine udario u banderu dok sam trcao. Ide cura obukla se ko za pornica, a guzlataaa al debela nije al ima guzove uhhh. Poslije saznam ima 17. A dao bi joj 20-22 najmanje. Bog zna sta bi bilo da sam poznati nogometaš pa da mi je prva rekla caoo. Pio ja njoj rekao Cao? Bil je pozvao na pice? Bil tražio licnu kartu da provjerimo jel' punoljetna? Pitanje je. A svi mi ovdje isto bi reagirali. Sta smo mi onda?
Nista drug. Pozdrav
Manager
Čekaj jel čovjek u istrazi ili je to već presuda donesena ?
Zmiugaloma
Gilfi zbog pisanja s nekom curico Retard
Arnel925
Jedino Sigursson i Robin Olsen imaju 31 godinu
MUFCDOGROBA
Sigursson zahvalite mi se kasnije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.