Everton suspendovao igrača zbog pedofilije, istraga policije i dalje traje

Skandal u Engleskoj

Everton suspendovao igrača zbog pedofilije, istraga policije i dalje traje

E. Čaušević
Teme:

Englesku jutros potresa veliki skandal, a u centru pažnje nalazi se jedan od fudbalera Evertona.

Engleski mediji objavili su jutros da je jedan od igrača Evertona uhapšen i da se tereti za jezivi zločin, a istraga je i dalje u toku.

Iz policije nisu željeli da objave identitet uhapšenog, ali je potvrđeno da se radi o 31-godišnjem fudbaleru koji igra u dresu Evertona.

Zbog toga je reagovao i klub s Goodisona koji je suspendovao ovog igrača i to će ostati tako sve do završetka istrage, odnosno dok se ne zaključi da li je kriv ili nije.

Naime, policija neimenovanog igrača Evertona sumnjiči za pedofiliju, te je on uhapšen kako bi dao izjavu istražiteljima koji rade na njegovom slučaju.

Ovaj fudbaler pušten je nakon ispitivanja uz jamčevinu, a sigurno je da će se jako brzo saznati o kome je riječ.

Oglasi

Nakon što je pušten na slobodu iz Evertona su odlučili da suspenduju ovog igrača i on nema mogućnost da trenira s ekipom uoči nove sezone, te svi nestrpljivo čekaju da se ovaj slučaj riješi.

"Možemo potvrditi da je jedan igrač prvog tima suspendovan dok se ne završi istraga policije. Klub će nastaviti davati podršku istražiteljima kako bi se sve što prije završilo.", kratko su saopštili iz Evertona.

[twitter]https://twitter.com/FootballlForAll/status/1417263085706952705[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/SkySportsNews/status/1417371472075632656[/twitter]

Top Komentari

JJRamzes
Objave sliku Sigurssona i nece da napisu ko je haha
3 0
Arnel925
Jedino Sigursson i Robin Olsen imaju 31 godinu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti