Everton, Sevilla i Werder Bremen pokazali interes za Bešića

Pola Evrope ludi za Muhamedom

Everton, Sevilla i Werder Bremen pokazali interes za Bešića

Odlične igre Muhameda Bešića na utakmicama protiv Obale Slonovače, Meksika, Argentine, Nigerije i na kraju protiv Irana nisu prošle nezapaženo.

Sjajni mladi veznjak naše reprezentacije našao se tako na meti brojnih klubova iz Evrope, a lista onih koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima od danas je duža za tri imena.

Italijanski Calcio Mercato tvrdi da je za Bešića u prvom redu zainteresovan Everton, ali i njemački Werder Bremen, kao i španska Sevilla.

Prelazak Izeta Hajrovića u Werder čini se kao gotova stvar, pa nije isključena mogućnost da Bešić i Hajrović u narednoj sezoni zaigraju u istom dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.