Everton za Bešića spremio četiri miliona funti

Everton za Bešića spremio četiri miliona funti

Adnan Beganović

Muhamed Bešić, fudbaler mađarskog Ferencvaroša i bosanskohercegovački reprezentativac, karijeru bi mogao nastaviti u Evertonu.

Nakon sjajnih partija u dresu nacionalnog tima na Mundijalu, za Muahameda Bešića su se počeli raspitivati brojni evropski klubovi.

Gotovo da ne prođe niti jedan dan, a da se bosanskohercegovački reprezentativac u inostranim medijima ne povezuje s nekim od evropskih klubova, a do danas se činilo da je Bešić najbliže prelasku u Swansea Cityja.

Međutim, ako je vjerovati otočkim medijima, Bešić je najbliže Evertonu, koji je na adresu Ferencvaroša spreman poslati ponudu vrijednu četiri miliona funti, koju će mađarski klub teško odbiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.