Evian uručio otkaz Safetu Sušiću!

Očekivana odluka Eviana

Evian uručio otkaz Safetu Sušiću!

Bivši selektor bh. reprezentacije Safet Sušić dobio je otkaz u Evianu. 

Klub koji se takmiči u francuskoj Ligue 2 na svojim stranicama je saopštio da je raskinuta saradnja sa Sušićem, a razlog leži u činjenici da je Evian u posljednjih šest utakmica zabilježio pet poraza i jedan neriješen rezultat. 

"Pomoćni trener Romain Revelli bit će zadužen za vođenje prve ekipe. Evian se zahvaljuje Safetu Sušiću i želi mu puno uspjeha u ostatku trenerske karijere", navedeno je u saopštenju Eviana. 

Sušić je kormilo Eviana preuzeo u julu prošle godine i imao je zadatak da izbori ekspresni povratak u Ligue 1. Serija loših rezultata rezultirala je 14. pozicijom i sve bližem ispadanju u niži rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti