Evra: Fergusona sam samo jednom vidio da je vrisnuo od sreće u svlačionici

Nije baš pokazivao emocije

Evra: Fergusona sam samo jednom vidio da je vrisnuo od sreće u svlačionici

E. Čaušević

Patrice Evra je najbolje dane svoje karijere proveo u Manchester Unitedu s kojim je osvojio skoro sve što je mogao.

Evra je u United stigao početkom 2006. godine iz Monaca, te je na Old Traffordu proveo osam sezona. Francuski igrač je bez dileme bio jedan od najboljih bekova u Evropi, te standardni član ekipe Sir Alexa Fergusona.

Ferguson je poznat po tome da nije baš pokazivao emocije na utakmicama iako je s Unitedom osvojio sve što je mogao. No, Evra je ispričao da je u svojoj karijeri u Unitedu uspio vidjeti Fergusona da je samo jednom pustio vrisak nakon pobjede.

"Uvijek sam govorio da me Deschamps naučio da pobjeđujem, ali me Ferguson naučio da su pobjede normalne. Sjećam se nakon velike pobjede protiv Liverpoola kako me pohvalio i rekao da sam bio dobar. Nikada nije pokazivao emocije osim jednom kada smo se svi iznenadili", rekao je Evra, te dodao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo je to u finalu Lige prvaka 2008. godine kada smo pobijedili Chelsea. Tada je ušao u svlačionicu gdje smo mi slavili i on je onda vrisnuo od sreće što je i normalno u jednoj takvoj utakmici".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

TheAnswer
Imam grijeha od prije, ne daju mi da se registriram, inače bi osvojio ovu vašu ligu glatko. Bolje ono ovako. Zašto ne mogu igrat kad nisam registriran na forum, i vi vršite diskriminaciju
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi