Evra konačno donio odluku

Kolašinac ipak ne ide u Juve ove zime?

Evra konačno donio odluku

Edmir Škorić

Patrice Evra je, prema pisanju medija u Italiji, odlučan da ostane u Juventusu.

Trener Stare dame Massimiliano Allegri nedavno je kazao da je Evra na potezu i da sam mora odlučiti šta želi - ostati ili otići. Iskusni lijevi bek nije niti putova u Firencu na meč protiv Fiorentine, pa se špekuliše da je njemu došao kraj u Torinu. Umjesto da pakuje kofere, Evra je odlučio da ostane.

Evra se trebao vratiti u Englesku, spominjao se i povratak u Manchester United, bilo je govora o Crystal Palaceu, a sada ima namjeru da na ljeto tek napusti redove italijanskog prvaka.

To bi moglo značiti da će Sead Kolašinac tek na ljeto preći iz Schalkea u Juventus, pošto će tada biti slobodan igrač, a Juve će se 'krpiti' s Evrom i Alexom Sandrom do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, tu stvar još nije gotova, možda se Evra još predomsli obzirom da je ostalo još desetak dana do kraja prelaznog roka. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi