Kežman demantovao medije: Bez dogovora Milinković-Savića i Manchestera

Oglasio se agent

Kežman demantovao medije: Bez dogovora Milinković-Savića i Manchestera

Agent trenutno najtraženijeg srbijanskog igrača Sergej Milinković-Savića, Mateja Kežman demantovao je navode inostranih medija da se njegov klijent dogovorio sa Manchester Unitedom.

Brojni mediji jutros su objavili da je Manchester United dogovorio sve uslove ugovora sa veznim fudbalerom Lazija, a Lazio bi navodno od transfera trebao dobiti 90 miliona eura.

Ipak, Kežman je sve to demantovao.

"Lazio ima tri veoma bitne utakmice da odigra do kraja sezone i niko trenutno ne priča o transferima. Imaju priliku da ostvare najbolji rezultat u posljednjih nekoliko godina eventualnim plasmanom u Ligu šampiona. Sasvim je normalno da postoji veliki interes evropskih klubova za Milinković-Savića, ali trenutno nismo postigli dogovor ni sa jednim od njih", rekao je Kežman za Lazionews.eu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, osim Manchester Uniteda, za Milinković-Savića se interesuju brojni klubovi, a u prvom redu su Manchester City i PSG.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi