Evropa liga će večeras dobiti svoje polufinaliste
FOTO: EPA

Na rasporedu revanš dueli četvrtine finala

Evropa liga će večeras dobiti svoje polufinaliste

H. Zilić

U večerašnjim revanš duelima četvrtine finala pada odluka i o polufinalistima Evropa lige.

Najmanje glavobolje večeras bi trebao imati Manchester United. Crveni đavoli su slavili sa 0:2 u prvom meču protiv Granade, tako da večeras brane ogromnu prednost kao domaćini.

Slavia Prag ima historijsku priliku da se plasira u polufinale. Nakon remija u Londonu rezultatom 1:1, češki predstavnik će pokušati večeras skinuti skalp slavnom Arsenalu i Topnicima zapečatiti još jednu lošu sezonu.

Iako su poraženi u prvom meču rezultatom 0:1, Dinamo sigurno traži svoju šansu u revanšu protiv Villareala. Zagrebački tim je napravio već veliki rezultat, a večeras ako iznenade Žutu podmornicu to će biti ogromni bonus na sjajnu sezonu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

I konačno u derbiju ove runde takmičenja, Roma dočekuje Ajax. Vučica je u prvom meču slavila sa 1:2, pa će Džeko i društvo imati finu priliku da dohvate još jedno evropsko polufinale.

Svi mečevi počinju u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi