Evropska liga: Italijanski derbi u četvrtfinalu, Liverpoolu žrijeb ponovo naklonjen

Dosta uzbuđenja je pred nama

Evropska liga: Italijanski derbi u četvrtfinalu, Liverpoolu žrijeb ponovo naklonjen

E. Škorić

U Nyonu je danas održan žrijeb parova četvrtfinala Evropske lige, a očekuje nas zaista puno uzbuđenja.

Nakon što smo saznali parove Lige prvaka, saznali smo i parove četvrtfinala Evropske lige. Postoji niz vrhunskih timova koji će se boriti za trofej, a nakon ove runde sigurno je da će stvari biti mnogo uzbudljivije, ali i jasnije.

Interesantno je da se u četvrtfinalu sastaju italijanski timovi Milan i Roma. Prvi favorit ovog takmičenja je Liverpool, koji će se za polufinale boriti protiv Atalante Seada Kolašinca. Bayer i West Ham svakako će imati zanimljive okršaje, a uzbuđenja nas očekuju i u mečevima Benfice i Marseillea.

Četvrtfinale Evropske lige:
Milan - Roma
Liverpool - Atalanta
Bayer L. - West Ham
Benfica - Marseille

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Polufinale:
Benfica/Marseille - Liverpool/Atalanta
Milan/Roma - Bayer/West Ham

11. aprila i 18. aprila odigart će se utakmice četvrtfinala Evropske lige. 2. i 9. maja su polufinala, a 22. maja igra se finale u Dublinu. Od 14 sati na programu je žrijeb Konferencijske lige, kada će rivala u četvrtfinalu tog takmičenja saznati bh. reprezentativci Edin Džeko i Rade Krunić.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baron22
Kako se sve živo štima luzerpoolu da barem nešto osvoje , valja opet 30 godina čekati ...
0 2
Sanska_Prangija
Zasto je liverpoolu naklonjen zrijeb? Ne kontam zaista
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi