Fabregas: Kada je došao Conte, uplašio sam se za svoju sudbinu

Španac priznao

Fabregas: Kada je došao Conte, uplašio sam se za svoju sudbinu

Španski fudbaler Cesc Fabregas priznao je da je strahovao za svoju sudbinu na Stamford Bridgeu kada je ovaj klub prošle godine preuzeo Antonio Conte.

U početku Italijanove misije u Londonu, Fabregas nije bio u prvom planu ali se s vremenom vratio u prvu postavu čiji je danas član.

"Lagao bih kada bih rekao da nisam bio zabrinut. Nisam igrao, niti bio u Conteovim primarnim planovima. Tada sam imao dvije opcije, da odustanem i da potražim novi klub ili da se nastavim boriti. Srećom, izabrao sam ovo drugo", započeo je Fabregas, te nastavio:

"Conteu sam želio pokazati da griješi što mi ne daje šansu. Na kraju sam se nametnuo i drago mi je što se sve tako završilo. Sa njim trenutno imam fantastičan odnos, vjeruje mi i tačno zna šta mogu dati ekipi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Cesc nije igrao mnogo na startu prošle sezone, ali drago mi je što me je svojim radom natjerao da se predomislim", dodao je menadžer Chelseaja Antonio Conte.

Cesc Fabregas je ove sezone odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima, ima dva pogotka i šest asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi