Fabregas: Nadam se da je ovo kraj glupostima
EPA

Nakon pobjede nad Leicesterom

Fabregas: Nadam se da je ovo kraj glupostima

Najzaslužniji za sinoćnju pobjedu Chelseaja nad Leicesterom bio je Cesc Fabregas. 

Chelsea je prošao u četvrto kolo Liga kupa nakon što je poslije preokreta savladao Leicester rezultatom 4:2, a pobjedu londonskom timu je osigurao Cesc Fabregas golovima u drugoj i četvrtoj minuti sudijske nadoknade. 

Nakon utakmice Španac je izjavio da se nada da će njegova dobra partija spriječiti medije da špekulišu o transferu. 

"Sretan sam što sam konačno igrao od prve minute, a posebno što sam pomogao ekipi da pobijedi. Nadam se da će ovo ušutkati nekolicinu novinara, dnevnih novina i koga god još, sve one koji pričaju i pišu da idem iz Chelseaja. Meni su na umu samo dobre igre i učinit ću sve da kada dobijem šansu pokažem ono što znam da mogu. Želim da uradim mnogo za ovaj klub", izjavio je Fabregas za Sky Sports. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na račun njegove igre pohvale je imao i Conte, koji je istakao da je Fabregas i u utakmicama u kojima nije bio starter pokazivao odličan stav.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi